HSEQ SPECIALIST (KALLO - BELGIË - VAST CONTRACT)

Bewaak jij mee onze interne keuken?

Als HSEQ-specialist en onderdeel van het HSEQ-team ben je de sleutel om onze collega’s, klanten en consumenten veilig te houden door de kwaliteit en voedselveiligheid van onze producten en processen te waarborgen.

– Je bent verantwoordelijk voor de algemene coördinatie van een verscheidenheid aan voedselveiligheids- en kwaliteitsgerelateerde kwesties, zoals HACCP, kwaliteitscertificaten, KPI’s, …

– Je blijft op de hoogte van deze kwesties door de meest recente wetgeving op te volgen.

– Zowel interne als externe audits worden gepland, gecoördineerd en opgevolgd door jou als vertegenwoordiger van SPOC en voedselveiligheid.

– Je bent de stem en het gezicht van HSEQ, terwijl je de HSEQ-mailbox opvolgt, klachten en claims van klanten met betrekking tot voedselveiligheid en kwaliteit behandelt, optreedt als SPOC en HSEQ-nieuws communiceert aan al onze collega’s.

– Omdat je de stem van HSEQ bent, coördineer en geef je ook trainingen op jouw vakgebied.

– Tot slot ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van projecten en campagnes rond voedselveiligheid en kwaliteit.

Kortom, je wordt een onmisbaar, kernonderdeel van onze organisatie!

Solliciteer nu!

Onze ideale kandidaat

De titel zegt het al: je wordt onze specialist, en dat betekent dat je kennis nodig hebt. Voor deze functie verwachten we een gedegen kennis van de huidige wetgeving, HACCP, ISO 22000, ISO 9001, ISO 18001, PAS 220 en ervaring met audits.

– Je hebt bij voorkeur een relevante ervaring van 3 jaar.

– Bij Katoen Natie krijg je veel autonomie. Je bent dan ook iemand die perfect met deze autonomie om kan gaan. Je bent zelfstandig en staat bekend om het nemen van initiatieven en verantwoordelijkheid.

– Ondanks dat je goed zelfstandig werkt, ben je ook een teamspeler. Je kunt anderen motiveren en aansturen maar ook samenwerken in een groep.

– Communicatie is je tweede naam: je bent goed in het helder en bondig overbrengen van informatie en kennis en communiceert zowel intern als extern op een verfijnde en diplomatieke manier.

– Idealiter heb je een grondige kennis van het Nederlands, Engels en Frans.

– Je vindt het leuk om van top tot teen bij de organisatie betrokken te zijn, dus je vindt het niet erg om zowel in de magazijnen als op kantoor tijd door te brengen om de mensen, de processen en de producten te leren kennen.

– Je bent bereid om deel te nemen aan onze magazijnactiviteiten als onderdeel van je opleidingsplan.

Hands-on mentaliteit en indien nodig aarzel je niet en handel je slagvaardig. Om de voedselveiligheid koste wat kost te beschermen, durf je je stempel te drukken.

– Je hebt de kunst om structuur te creëren, te bouwen en te onderhouden.

Wat hebben wij te bieden?

Een boeiende job in een toonaangevend dynamisch bedrijf dat deel uitmaakt van een grote en stabiele groep, met een no-nonsense cultuur.
– Een werkgever die initiatief aanmoedigt en ideeën uit alle lagen van de organisatie waardeert.
– Een baan met impact, waar je het verschil kunt maken, bijdraagt ​​aan veilige voeding voor de hele samenleving.

Solliciteer nu!

"Kortom, je wordt een onmisbaar, kernonderdeel van onze organisatie!"

Sally Maes

Talent Manager Katoen Natie - Food and Feed

Contacteer ons

Vul aub alle velden in

  Upload hieronder je CV:

  Over Katoen Natie - Food en Feed

  Als wereldwijde logistieke dienstverlener combineert Katoen Natie engineering, technologie en havenactiviteiten om wereldwijde, op maat gemaakte oplossingen aan te bieden aan de chemische en automobielindustrie, en aan de sector consumentengoederen, elektronica en detailhandel. Katoen Natie heeft 181 logistieke platforms en is met meer dan 13.000 medewerkers actief in 30 landen verspreid over Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten.

  De unit Food & Feed richt zich op strategische halffabricaten als zetmeel/eiwitten, droge zuivelproducten, suiker en food & feed droge ingrediënten voor wie wij logistieke en semi-industriële diensten leveren.

  Voor onze snelgroeiende business unit Food & Feed zijn we op zoek naar een gedreven en communicatieve HSEQ Specialist om ons HSEQ-team te versterken.

  Our people make the difference!